Sesongdebut for Møller Bil Motorsport

mollerbil-2.jpgFørstkommende lørdag kjører Møller Bil Motorsport årets første løp i VLN-mesterskapet på Nürburgring Nordschleife i Tyskland. Teamet fortsetter med sin Audi TT 2,0 TFSI fra i fjor.

Møller Bil Motorsport avsluttet fjorårssesongen med en overlegen seier i klassen for biler med 2,0 liters turbomotorer, og fortsetter med den samme bilen i år.

-Vi har bare gjort små justeringer på oppsettet i forhold til i fjor, så bilen er bra. Men samtidig har det kommet flere nye konkurrenter med store ressurser i vår klasse, så vi stiller helt klart i en utfordrerposisjon, sier teamsjef og sjåfør Håkon Schjærin.

VLN-mesterskapet teller 10 løp, men Møller Bil Motorsport kjører bare rundt halvparten av løpene. Flere av konkurrentene har allerede deltatt i tre løp denne våren, og er således godt forberedt. Møller Bil Motorsport satser imidlertid ikke på å hevde seg i sammenlagtmesterskapet, men bruker helgens VLN-løp til å forberede seg til det årlige 24-timersløpet på Nürburgring, som i år går den 25. og 26 juni.

-24-timersløpet går senere enn tidligere, og derfor har vi også en sen sesongstart i forhold til hva vi er vant med. Det er klart at vi håper på et godt resultat i helgen, men det viktigste er tross alt å forberede oss godt til 24-timersløpet om en måned.

Helgens løp varer i fire timer, og foruten Schjærin skal Atle Gulbrandsen og Christian Krognes kjøre. På treningen skal også Kenneth Østvold få prøve seg, som skal være fjerdefører i 24-timersløpet.

Som tidligere har Møller Bil Motorsport med seg sitt faste team med mekanikere fra ulike Møller Bil-verksteder i Norge. I tillegg er det med gjestemekanikere fra Møller Bil Ålesund, Møller Bil Tynset, Møller Bil Jessheim og Møller Bil Follo. Teamet har også med seg en stor gruppe gjester som er vinnere fra konkurransen i årets servicemarkeds kick off i Møller Bil.