Sesongens første for Haugan

s_haugan_rc_10.jpgRegjerende norgesmester i supernasjonal over 2000 ccm, Stian haugan fra KNA Telemark, tok sin første NM-seier for året da han vant tredje NM-runde i rallycross i Vikedal i dag.

Terje Morstad har vunnet de to første rundene i den store klassen, men i dag ble han og hans BMW M3 henvist til tredjeplass. den som kom nærmest Stian Haugan og hans Citroën Xsara i A-finalen var Rune Engesvoll i Volvo S40.

I supernasjonal 1600-2000 ccm ble det seier til Kjetil S. Nygaard fra KAK. Med sin Ford Escort vant han foran Steinar Stokke fra NMK Bergen i Mazda RX7. Tredjeplassen tok Tommy Sølvberg fra NAF Nordfjord i Ford Focus.

I supernasjonal inntil 1600 ccm ble det en svært populær hjemmeseier til unge Daniel Holten i Citroën Saxo. NMK Vikedal-føreren krysset mållinjen foran Andreas Bakkerud fra NMK ergen i Peugeot 206. På en tredjeplass fulgte Tommy Tesdal fra NMK Kvinesdal i Opel Corsa, som ledet mesterskapet sammen med Daniel Holten foran dagens tredje runde.

I rallycross junior, som var gjesteklasse, ble det også hjemmeseier. Her vant Sveinung Holten Leifsen i sin VW Golf.