Sesongstart for Dennis Hauger

Kommende helg starter sesongen for Dennis Hauger (16), som i år skal kjøre både det tyske og italienske mesterskapet i Formel 4.

Det er på Oschersleben utenfor Berlin at det tyske mesterskapet i Formel 4 starter kommende helg. Der stiller Dennis Hauger til start for sitt team Van Amersfoort Racing, og allerede neste helg starter det italienske Formel 4-mesterskapet på Vallelunga utenfor Roma.

– Jeg gleder meg til å komme i gang med sesongen. Det blir en innholdsrik sesong med hele 42 løp over 14 helger i to forskjellige mesterskap. Målet å kjempe om mesterskapstittelen i begge mesterskap, sier Dennis Hauger, som i fjor ble nummer fire sammenlagt i det britiske Formel 4-mesterskapet.

Dennis Hauger er en av kun ni førere som er tilknyttet Red Bull Junior Team, som er juniorlaget til energidrikkprodusenten som har to team i Formel 1. I tillegg er Hauger med i Team Norway, landslaget til Norges Bilsportforbund.

– Teamet og jeg har gjennomført mange tester i vinter, og de har gått bra. Jeg har fått en veldig god dialog med teamet, og har forberedt meg godt. Det viktige for meg fremover er å ha fokus på mine arbeidsoppgaver, så tror jeg dette skal bli en god sesong. Takket være gode samarbeidspartnere får jeg kjørt ekstremt mye bil i år, og det er viktig for å lykkes.

Totalt 18 førere er påmeldt i det tyske Formel 4-mesterskapet, som kjører sine fleste løp sammen med ADAC GT Masters. I tillegg skal Dennis Hauger og konkurrentene varme opp for Formel 1 på Hockenheim i juli. Løpene kan følges på www.adac-motorsport.de

I det italienske Formel 4-mesterskapet er 37 førere påmeldt, og løpene kan følges på www.f4championship.com