Seven Racing på Injection

t_bjerke_2.jpgMotorsportmagasinet «Injection» (Program 243) vises onsdag 28. oktober kl. 18.00 på Viasat Sport med reprise søndag 1. november kl. 16.30. Dette er innholdet:

• NM RACING – SEVEN RACING – VÅLER/KINNEKULLE

Sosongavslutningen i Seven Racing-klassen i NM i Asfaltracing – med til sammen fem løp fra Vålerbanen i Norge og Kinnekulle i Sverige.

Torbjørn Lunden Bjerke (bildet) fra KNA Nordvest vant det første løpet på Vålerbanen og økte sin ledelse i NM-sammendraget. Jevnt gode resultater i de fire siste løpene bidro til at han holdt ledelsen hele veien og kunne innkassere NM-gull. Tidligere i år ble han Norgesmester i gokart Formel Yamaha, og som dobbeltmester i to forskjellige grener har han skrevet seg inn norsk bilsporthistorie.

Løpene på Våler og Kinnekulle ble underholdende og til dels dramatiske med fire forskjellige vinner. Oscar Andre Sandberg vant det andre løpet på Vålerbanen, mens Daniel Bjørk Nordgård, Ronny Vestengen og Ådne Halstensrud tok hver sin seier på Kinnekulle.