Shortcar på Rudskogen

NM-final på Rudskogen
De to siste Racing løpene i årets sesong til Shortcar ble i helgen kjørt på Rudskogen. Med 25 sinna stuttbiler på startstreken og strålende høstsol ble dette ei flott og fartsfylt helg.

 

Tidskvalifiseringen ble kjørt på fredag, og det var Sivert S Johansen som var raskest.

Han hadde da Pole Position i finalen lørdag. Det ble en spennende finale, der Julius Slatlem imponerte med å kjøre inn til en klar seier, etter å ha startet i 11.startspor. På andreplass kom Joachim Hvaal og Sivert S Johansen tok tredjeplassen.

 

På søndag var det klart for nytt løp. Startoppsettet på dag 2 er etter resultatene av løpet på dag 1. De sju første blir snudd, deretter er det etter tid. Dette gjorde at Bernt H Jensen startet i Pole Position. Det ble Martin Barry-Berg som dro i land seieren i denne finalen, med Jostein Fonneland på andreplass og Sivert S Johansen tok tredjeplassen i dette løpet også.

 

I Shortcar 600 var det også imponerende kjøring. På lørdag var det Stian Frydenlund som stakk av med seieren, med Malin Blad på andreplass og Eskil Dahlen på en tredjeplass. I søndagens løp var det Eskil Dahlen som tok førsteplassen, med Malim Blad på andreplass og Stian Frydenlund på tredjeplass.

 

Neste, og årets siste, løp for Shortcar blir rallycross på Krabyskogen Motorsenter, 27.september.