Sikter mot Vikersund

Kenneth Johansen
Etter to løp i Vestlandsmesterskapet stiller Kenneth Johansen nå siktet inn mot NM i bakkeløp som går over to runder i skiflygingsanlegget i Vikersund til helgen.

– Løpet i Vestlandsmesterskapet i Egersund på lørdag ble tøft og bilen fikk en del bank, så det blir en tøff jobb for å få den klar til helgen, men teamet bretter opp ermene og kommer til å stå på utover i uken slik at alt er klart når vi setter kursen østover mot Vikersund, sier Kenneth Johansen, som tross dette hadde sportslig suksess i på rallycrossbanen i Egersund.
– Seier i min klasse og to beste tider uansett klasse er jeg selvsagt veldig godt fornøyd med, og at jeg kan stille som leder i min klasse i Vestlandsmesterskapet når jeg går inn i NM-sesongen er også veldig bra.
For Kenneth Johansen har det ikke blitt så veldig mye bakkeløpskjøring tidligere, og i NM sammenheng er dette en helt ny erfaring.
– Vi gleder oss virkelig til å fylle opp bussen og reise på NM i bakkeløp, dette blir spennende.

NM-opplegget i bakkeløp i år er slik at hele mesterskapet blir avgjort i løpet av kommende helg i Vikersundbakken. Etter de to løpene på lørdag og søndag kan medaljene deles ut søndag kveld.