Siljehaug til topps

Siljehaug_16_07
Mads Emil Siljehaug vant gikk til topps på Spa i Belgia i European Series GT4 på lørdag.

Lørdag ble det kjørt 2 timers løp i European Series GT4 på legendariske Spa-Francorchamps i Belgia. Løpet ble kjørt sammen med British GT4 så det var rekordstort startfelt med totalt 57 biler til start.

Siljehaug kjørte fortest av alle i sitt kvalikheat Q1 på fredag på regnføre og Drezer 11. plass i sin kvalik Q2. Sammenlagt fikk de da samlet startspor P2 i finalen lørdag.

Drezer startet løpet og kjørte sitt første stint på 53 min, så tok Siljehaug over og kunne kjøre inn til 1. plass etter totalt to timers kjøring.

«Jeg har gledet meg stort til endelig å få kjøre på Spa og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med løpet slik det utviklet seg. Min co-driver Drezer kjørte meget godt i første delen og ga meg et flott utgangspunkt for å hale seieren i land etter et knallhardt løp i et stort startfelt» sier Siljehaug

Neste løp skal gå på Hungarian Ring i Ungarn.