Simon klar for "hjemmebanen"

S_W_Syversen_15_juli
Årets tredje runde i RX Lites arrangeres til helgen under den svenske VM runden i Höljes, og fem norske førere står på startstreken i klassen.

Simon Wågø Syversen stiller til start bedre forberedt enn noen gang. Etter litt varierende resultater i de to første løpene føler Simon at han nå begynner å mestre bilen og er virkelig klar for å være med å kjempe i toppen.

-Det er fortsatt tidlig i sesongen, og jeg har kjørt mye færre runder i bilen enn det konkurrentene mine har, men nå begynner jeg å kjenne bilen bedre og bedre og har fått testet på flere typer baner. Selv om resultatet så langt har vært varierende har jeg fått mye nyttig erfaring, og jeg føler jeg er nærmere toppen nå enn noen gang.

Som oppladning har Simon kjørt 2-dagersløp i bilcross på Hamar og to testdager med rallycrossbilen i Kouvola og Strängnäs.

-Det har vært gull å få kjørt så mye før løpet til helga. All kjøretrening hjelper! Jeg kjenner at jeg er veldig godt forberedt nå.

Det var under fjorårets VM runde i Høljes at Simon fikk sin internasjonale debut. Da i en Renault Clio i Super 1600 klassen. Etter litt tekniske problemer i de første omgangene var Simon raskest i søndagens omgang, så han har bevist at kan kjøre fort på den banen tidligere.

I tillegg til Simon stiller Thomas Bryntesson, Thoms Holmen, Ada Marie Hvaal og Joachim Hvaal i RX Lites i Höljes. Joachim Hvaal er den som ligger best an av de norske etter to runder. Han er på en 6. plass sammenlagt.