Sjetteplass for Sverre Isachsen

Isachsen

Sverre Isachsen kjørte inn til en sjetteplass i årets fjerde runde i Global Rallycross Championship inne på militærbasen Marine Corps Air Station New River utenfor Jacksonville i North Carolina.

– Jeg er ganske fornøyd med helgens løp. Det var definitivt et steg i riktig retning etter at vi har slitt i årets første løp. Nå hang vi greit med, og en sjetteplass for meg og en sjuendeplass for min teamkamerat Bucky Lasek er godkjent, forteller Sverre Isachsen, som kjører for Subaru Rally Team USA.

Årets fjerde runde i Red Bull Global Rallycross ble arrangert inne i en militærleir i North Carolina. På en flyplass hadde arrangøren bygget en rallycrossbane, og det var til slutt Ken Block som vant søndagens løp foran Patrik Sandell og Nelson Piquet Jr.

– Min Subaru blir bare bedre og bedre for hver test og hvert løp, så vi må bare jobbe beinhardt videre i sesongen. Vi vet hva som skal til for å vinne, og med hardt arbeid og litt mer tid skal vi komme dit igjen, sier 44-åringen fra Hokksund.

Det neste løpet for Sverre Isachsen er i Detroit, Michigan, den 25. juli.

– Nå skal jeg hjem til familien i Norge og litt sommerferie, før det blir en ny tur over dammen. Det er mye reising, men det er dette jeg elsker, og nå føler jeg virkelig at vi er på vei tilbake til det nivået vi var på i fjor da vi vant løpet i Seattle.