Sjetteplass til Krohn i USA

a_krohn_09.jpgAnders Krohn endte på en 6.plass i andre runde av det amerikanske Formel Star Mazda Mesterskapet på Virginia International Raceway i helgen.

Anders Krohn fra KNA Klepp Motorsport og hans team, Mundill, gjorde en imponerende opphenting etter en dårlig kvalifisering, og fullførte på en sjetteplass i det hendelsesrike løpet.

28 førere rullet ut på den 5,2 km lange banen på lørdag morgen for kvalifisering. Anders Krohn som har fått kallenavnet «The Viking» vant to løp på den samme banen i fjorårets sesongåpning, men det samme hellet var ikke med Krohn denne gangen. Han måtte en liten tur utenfor banen i begynnelsen av kvalifiseringen. Dette fylte opp radiatorene med gress som gjorde at motoren ble overopphetet, og resulterte i at Krohn kun fikk to runder og kvalifiserte skuffende inn som nummer 15.

Det Texas-baserte teamet Mundill gjorde en imponerende jobb med å bytte motor før løpet, og bilen var meget konkurransedyktig på søndagens oppvarmingsrunder.

Krohn fikk en fantastisk start i løpet og tjente flere plasseringer før den første av fem Safety-Car perioder kom i slutten av den første runden. Løpet var preget av flere uhell og uheldigvis ble bare syv runder kjørt under grønne flagg. Men Anders brukte alle mulighetene han fikk og endte til slutt opp på en flott sjetteplass etter å ha kjørt seg opp ni plasseringer på syv runder.
-Dette har vært en vanskelig helg for meg, og uheldigvis var jeg ikke 100 % tilbake til normalen etter krasjen jeg hadde på denne banen sist uke. Teamet gjorde en utrolig jobb i å snu alt rundt, og sammen klarte vi å vende en helg som så fortapt ut til en helg med gode poeng. Vi skal komme sterkere tilbake neste løp, sa Krohn som nå er på 8. plass totalt i Mesterskapet, og fjerdeplass i Rookie-klassen.
Det neste løpet i mesterskapet avholdes på Miller Motorsports Park i Utah den 16. Mai.