Sjetteplass til Østberg

WRC TOUR DE CORSE 2015
Mads Østberg og Jonas Andersson i Citroen DS3 WRC endte på 6. plass i den 11. VM runden Rally Korsika, som gikk i mål i Ajaccio i dag. Løpet ble vunnet av Jari Matti Latvala, foran Elfyn Evans med Andreas Mikkelsen på 3.

-Målsetningen ut fra test og shake down var høyere, men jeg er allikevel fornøyd med 6. plassen sånn som løpet utviklet seg, kommenterer Mads.
-Det ble gjort noen feil valg i løpet av helgen, som førte til noen svake etapper. Bl.a. gikk vi ut på feil set up på første etappen i dag. Men vi har også mange gode etapper, og ikke minst gode sektorer som viser at vi kan være med helt i toppen også på asfalt. Nå er 2/3 av løpet asfalt i Spania, og 1/3 grus. Vi skal ikke teste mer asfalt, men jeg skal jobbe med teoriene på de områdene jeg vet at jeg kan forbedre meg, så skal vi prøve å få et bra resultat der. Siste løpet er Wales, som er et av mine favorittløp. Så jeg ser virkelig fram til de 2 siste løpene i mesterskapet.

Mads og Jonas holder 4. plassen i VM sammendraget. Spania og Wales er løp Mads kjenner godt, og har gjort gode løp tidligere. Avstanden opp til 3. plassen er 28 poeng. Ned til 5.er det 12 poeng.

«Vi fokuserer på det vi kan, forbereder oss godt, med full fokus på å kjøre så fort som mulig. Men realistisk må det skje noe med de foranliggende bilene for at vi skal klatre opp på pallen,» avslutter Mads.