Sju nye gullratt utdelt

gullratt_08_april_500.jpgNorges Bilsportforbunds hedersbevisning, Gullrattet, ble utdelt til sju bilsportsutøvere for deres innsats denne uken.

Det var under et møte i Rallyklubben på KNA-hotellet i Oslo at sju gullratt ble utdelt, på overtid. De sju som kunne motta hedersbevisningen hadde ikke anledning til å møte i fjor høst da de egentlig skulle få den.

Jan Arthur Iversen var en av de første som ble tildelt gullrattet, men han døde like før utdelingen og fikk dermed aldri selv tatt i mot hedersbevisningen. På tirsdag var hans barnebarn Tim Berg Iversen til stede for å ta i mot Gullrattet på vegne av sin avdøde bestefar.

De 7 som fikk Gullrattet var:

Svein Roger Andersen, Spydeberg

Frode Holte, Mandal

Sverre Isachsen, Hokksund

Dag Johannessen, Oslo

Raymond Pettersen, Askim

Terje Villanger, Frekhaug

Tim Berg Iversen på vegne av Jan Arthur Iversen

Det er totalt 79 utøvere som har fått NBFs gullratt gjennom historien. Gullrattet ble innstiftet i 2004, og man har gått tilbake i historien for å sjekke en rekke utøvere og deres resultater for å komme frem til de som er kvalifisert.

Blant annet er det fire par far/sønn som har Gullrattet. Det er Ola og Tommy Rustad, Arne og Martin Stenshorne, Roy og Johny Sandmo samt Terje og Thomas Schie.