Skuffende avslutning for Syversen

Årets siste runde i RX2 ble en skuffende helg for Simon Syversen. Syversen som hadde tatt turen helt ned til Sør Afrika endte til slutt på en 5 plass i sin semifinale og fikk dermed ikke muligheten til å forbedre prestasjonen fra Frankrike.

Syversen var bra med på tempo hele helgen. Noe som resulterte blant annet i en 4 tid i 2 omgang. Men etter å ha havnet bak en med problemer i den siste omgangen, raste han ned på sammenlagtlista og datt utenfor en semifinale med en 13 plass. Heldigvis for Syversens del var det en som ikke fikk stilt til semifinalen. Syversen rykket dermed inn som første reserve.

Det ble et hektisk minutt der Syversen måtte gjøre seg klar i bilen, samtidig som han kjørte fram til start. I semifinalen leverte han en solid innsats. Men på grunn av det vanskelige startsporet, klarte han bare å kjøre seg opp til en 5 plass.

«Jeg sitter igjen med blandede følelser etter årets siste løp. Jeg følte jeg hadde gode sjanser til å være med å kjempe i toppen, men igjen var det andre ting som ødela. Sånn som mye av resten av sesongen. Det ble selvfølgelig en liten bonus å få kjøre semi da jeg trodde jeg var ferdig for sesongen.»

Nå blir det rett hjem å jobbe med budsjett for neste år. For selv med en utfordrende sesong i år blir Syversen å se på startstreken i 2018.

«Jeg kommer tilbake ja. Jeg har vist for meg selv og alle andre at jeg er rask nok til å være med i toppen, så da kan jeg ikke gi meg nå. Nå blir det hjem for å jobbe med budsjett pluss et par eksamener. Før vi kommer enda sterkere tilbake igjen!»