Skuffende helg på hjemmebane

S_W_Syversen_16_laanke
Det ble en skuffende helg på hjemmebane for Simon Wågø Syversen når VM-sirkuset hadde tatt turen til Norge og Hell. Selv med bra tempo rundt banen holdt det ikke til en ny finale for Syversen, da det ble mye stang ut hele helga.

Allerede i de innledende omgangen merket Syversen at marginene var imot han. Han ble liggende i trafikk i de tre første omgangene, og slet dermed med å sette en bra tid. Men når han først fikk muligheten til å kjøre i fred, slo han til med en heatseier og 4 bestetid. Utgangspunktet i semifinalen ble dermed vanskelig, men Syversen hadde fortsatt et håp om å avansere til den 5 finalen på rad. I semifinalen måtte han gå ut offensivt, og alt fungerte etter planen helt til siste runden. Simon Wågø Syversen lå på en kontrollert 3 plass, og hadde bare et par svinger igjen til mål, da en av konkurrentene dyttet han ut i den ene svingen. Simon fikk aldri muligheten til å svare, og måtte ta til takke med den sure 4 plassen.

«Det ble en skuffende helg for våres del. Jeg følte jeg var bra med på tempo hele helga, men hadde litt marginene imot både innledningsvis og i semin. Men det er en del av gamet. Nå må vi bare rette fokus mot neste runde som er i Sverige, hvor vi skal komme sterkere tilbake.»

Årets femte runde arrangeres like innenfor svenskegrensa i Höljes første helgen i juli.