Ingen sommerferie for Roar Lindland

Roar Lindland rekker ingen sommerferie i juli ettersom han skal kjøre fire løp mens andre ligger på stranda.

Det starter allerede kommende helg med den fjerde og femte runden i Porsche Carrera Cup France. Løpet kjøres i Dijon, en bane Roar aldri har kjørt på tidligere.
– Det blir spennende med en helt ny bane. Jeg har studert banen på video, og håper det skal gå bra selv om konkurrentene mine har mer erfaring fra denne banen, sier Roar Lindland.

39-åringen fra Lyngdal ligger på en niendeplass sammenlagt i den franske Porsche Cup’en, og er også nummer to av B-førerne. Målet denne sesongen er å vinne B-mesterskapet i den franske serien.

Fra Dijon går ferden videre til Østerrike og Red Bull Ring. Da er det klart for en ny runde i Porsche Mobil 1 Supercup, som arrangerer alle sine løp sammen med Formel 1. Roar testet på Red Bull Ring tidligere, og er optimist.

– Det er alltid nyttig å ha testet på banen før man kommer dit. Nivået i Supercupen er skyhøyt, men jeg har vist før at det er mulig å være topp ti. Og også i Supercupen kjemper jeg om å være beste B-fører, forklarer Lindland, som leder B-mesterskapet i Porsche Supercup etter de to første løpene.
To løp kjøres i Dijon denne helgen. Lørdagens løp går 14.10 og søndagens løp klokken 16.20.