Pressemelding: Sør Caravan AS blir samarbeidspartner

Sør Caravan AS og Racing NM blir samarbeidspartnere i 2024

Sør Caravan selger bobiler, campingvogner og nå spesialiserer seg på eksklusive bobiler skreddersydd for motorsport. Sør Caravan AS er en solid aktør i bransjen og har ansatte med over 30 års erfaring.

Krismar
-Vår styrke er skreddersøm og vi leverer biler til en rekke kundegrupper; hestesport, motorsport, sykkel- og skisport, offentlig sektor samt eksklusive bobiler. Vårt tilbud spenner fra velprøvde suksessmodeller på lager til helt unike design bygget etter kundens spesifikasjoner, sier Fredrik Østereng fra Sør Caravan.

 

Sør Caravan holder til i et stort nybygg på ca. 3000 m2 på Kjerlingland i Lillesand. Her har de et komplett anlegg med stor innendørs utstilling av bobiler og campingvogner, stort serviceverksted, godkjent Fiat verksted for bobil, deler og utstyrs butikk. De har også egen tømmestasjon for toaletter og spillvann for alle kunder, parkering og overnattingsplass for kunder som skal på service dagen etter. Les mer på www.sorcaravan.no

Sør Caravan vil være tilstede på alle Racing NM sine arrangement i 2024:

3.-5. mai – Vålerbanen- Åpningsløp
7.-9. juni – Rudskogen- Asfalt Supercars
21.-23. juni – Motorcenter Norway, Sokndal
9.-11. august – Rudskogen- Asfalt Classic
30.aug-1. sept. – Vålerbanen- Finalehelg

Første mulighet for å treffe Sør Caravan, vil bli på Rudskogen 9. mars under kick off for racing folket.

-Vi gleder oss til dette samarbeidet, sier Helen Thorgersen fra Racing NM. Sør Caravan har tilbud til alle som har behov for en mobil overnatting uansett prisklasse.