Spa-weekend for Roar Lindland

#11 Roar LINDLAND during the 2016 Porsche Carrera Cup France of Barcelona, Spain, from April 21 to 24 2016 - Photo Alexis Goure

Roar Lindland skal denne helgen på Spa. Men i stedet for varme bad og massasje skal Lyngdølen holde full gass gjennom noen av planetens råeste svinger.

Roar Lindland deltar i år i både den internasjonale Porsche Supercup, og i det franske Carrera Cup-mesterskapet. Nå er det riktignok ikke så mange av løpene i det franske mesterskapet som går i Frankrike denne sesongen, og etter sesongåpningen i spanske Barcelona er det nå klart for runde tre og fire i det franske mesterskapet på belgiske Spa.

– Jeg gleder meg til helgen, da Spa er en bane jeg har kjørt mye på tidligere. Årets to første løp i Barcelona gikk meget bra, og jeg håper å fortsette den positive trenden også til helgen, sier Roar Lindland.

Det ble to klasseseirer i B-klassen for Roar Lindland i Barcelona, og også en sterk sjetteplass og sjuendeplass totalt. Dermed leder 38-åringen B-klassen sammenlagt før de to løpene i Belgia.

– Siden åpningsløpet i det franske mesterskapet har jeg også hatt et par testdager sammen med Supercupen i Barcelona. Jeg kjører med to forskjellige biler, for to forskjellige team og med to forskjellige ingeniører i de to mesterskapene. Det er en ny utfordring for meg, men jeg tror det skal gå bra.

Helgens to løp på Spa går som support-race til  FIA World Endurance Championship, hvor verdens beste førere og team i GT- og langdistanseracing deltar. Lørdagens løp går klokken 14.40, og søndagens løp klokken 11.30. Begge løpene kan sees på MotorsTV den 14. mai klokken 11.30.