Spent Stian Sørlie

stian_s_port_08.jpgStian Sørlie ser med stor spenning fram til sesongens første løp som går av stabelen på Nürburgring, førstkommende lørdag med start kl 12.00.

«Jeg ble selvfølgelig veldig skuffet over at løpet for 14 dager siden ikke kunne gjennomføres, men været kan vi ikke gjøre noe med. Nå er vi endelig klare og den ekstra ventingen har bare vært en ekstra motivasjon for meg og resten av Team Schubert. Jeg er veldig fornøyd med testkjøringene og de viste lovende resultater. Derfor er det med stor spenning jeg nå går inn i mitt første løp i den nye BMW Z4. Bilen går i over 300 km/t og det alene er en utfordring. Det at det samtidig befinner seg biler på banen som har en toppfart som er over 100 km/t lavere gjør at man må være ekstremt skjerpet absolutt hele tiden. De langsomme bilene skaper nok egentlig flere utfordringer for oss enn det å mestre vår egen bil», avslutter en spent, men målrettet Stian på telefon fra Tyskland.

Målsetningen for teamet er helt klart en pallplass. Det er en tøff målsetting da konkurransen i det tyske langdistanse mesterskapet er tøffere enn noen gang. Dette legger mye press på «debutant» Stian og Claudia Hürtgen. Hürtgen, som kjørte BMW Z4 også i fjor, er en av de mest meritterte kvinnelige førerne i verden. Det at hun og Stian Sørlie kjører sammen i år har allerede fått stor oppmerksomhet. Det er forventet at de to hevder seg helt i toppen allerede fra første løp.