Spesialtilbud for NBF-funksjonærer under Rally Norway

olympiaparken-plakat_leading.jpg

 Dette tilbudet utgår.

NBF innbyr alle funksjonærer med NBF-lisens/brikke til rallyfest i egen lavvo i Lysgårdsbakkene på lørdagen under Rally Norway, og storstilt rallyparty i Håkons Hall på lørdag kveld.

Det er SS11 og 15 som kjøres på Lillehammer, med start henholdsvis 08.55 og 14.19. På sletta ved hoppbakken vil det være en lavvo merket med NBF-flagg. I denne lavvoen og et inngjerdet område rundt den får alle med NBFs funksjonærlisens adgang. Husk å ta med lisens- og ID-brikke.

Vi får med andre ord et eget område med bål og håper det blir skikkelig rallystemning. Det vil bli salg av både mat og drikke fra lavvoen til hyggelig pris.
Lavvoen vil være åpen og betjent fra klokken 08.00 til 16.00. Vi gjør oppmerksom på at man må løse ordinær billett for å komme til området ved lavvoen.

På kvelden er det stort rallyparty i Håkons Hall. Der tilbys NBFs funksjonærer party med middag for kr. 750,- og party uten middag for kr. 350,-. Her må man melde seg på på forhånd til Olympiaparken, tlf. 61 05 44 37, senest 6. februar. Henvis til avtale med Bilsportforbundet.

De som vet de kommer til Lavvoen i Lysgårdsbakkene bes også sende en E-post til trond.bakkom@bilsport.no slik at vi vet ca. hvor mange som kommer.