Stang ut for Frydenhaug

H_Frydenhaug_16_05
I helgen ble den tredje runden i DTC (danish thundersport championship) og andre runde i NTCC (Norwegian thundercar championship) kjørt på Ring Djursland i Danmark.  Etter et godt løp i Aarhus 14 dager tidligere var teamet klar for nok en god helg.

Heidi Frydenhaug hadde aldri før kjørt på banen, så de første treningene på lørdagen ble brukt til å bli kjent med banen og finne riktig oppsett. Dessverre fant ikke Heidi helt flyten i kvalifiseringen og havnet helt bak på en skuffende 19 plass, men det var veldig jevnt oppover til de neste ti, så det skulle kjøres opp i finale 1.

I finale 1 fikk Heidi en god start og var på vei forbi flere konkurrenter da en annen fører bak gav henne et skubb så hun havnet på skrå foran en annen fører som hjalp henne videre ut i sandfellen. Der stod hun godt fast og måtte se resten av løpet som tilskuer.

Ettersom finale 1 var en fiasko så var Heidi veldig klar for revansj i finale 2, men dessverre røk stikkakslingen i starten og hun ble igjen stående på start. Mellom finale 2 og 3 er det kun 20 minutter og teamet rakk dessverre ikke å få bilen klar til denne finalen da noe av stikkakslingen satt fast igjen inni. Så det ble å se finale tre også fra sidelinjen.

Dette løpet var en total fiasko og et nederlag da teamet var veldig klar for nye gode plasseringer og poeng i mesterskapene. Heidi fikk ikke kjørt noen av de tre finalene. Nå er det en liten sommerferie før det braker løs på nytt siste helgen i juli med et nytt byløp i Københavns gater.