Står over NM-finalen

B_M_Moland_Enge
For Bjørn Magne Moland Enge ble det en ny nedtur da motorbyggeren hans skulle trykkteste toppen på rallycrossmotoren. Nye problemer dukket opp som nå gjør at også må stå over NM-finalen.

– På ny kunne motoren vært klar til helgen og NM-finalen, men alt i rallycross koster penger og de har jeg ikke til å få gjort dette, og jeg har ikke lyst til å starte neste sesong med tusenvis av kroner i minus, sier en svært skuffet Bjørn Magne Moland Enge, som likevel ser framover mot 2016 og en ny sesong i rallycrossbilen..
– Nå er det det som har fullt fokus fremover.

Dermed er rallycross sesongen over for Bjørn Magne Moland Enge og han benytter anledningen til å takke de som har vært med å hjelpe han denne sesongen.
– En takk til venner, familie, sponsorer og støttespillere som har hjulpet meg, og til holtenmedia for gode pressemeldinger og oppfølging på det området. Mitt motto er: jeg gir meg aldri før det motsatte er bevist.