Sterk av Mikkelsen i Rally Italia

Andreas Mikkelsen leverte et av sine beste WRC-løp på grus under Rally Italia på Sardinia i helga. Volkswagen Motorsport-føreren kjørte med sin Skoda Fabia S2000 jevnt med flere av VM-førerne i deres motorsterkere WRC-biler, og endte til slutt på en imponerende syvende plass.

 

–¬ Andreas viste nok en gang en sterk prestasjon, og tok sin Fabia S2000 til mål og scoret VM-poeng i dette veldig vanskelige rallyet uten å gjøre noen feil, sier Volkswagen Motorsport direktør Jost Capito.

 

For med syvende plass, scoret Andreas Mikkelsen og kartleser Ola Fløene, som de gjorde i Rally Tyskland, WRC-poeng for andre gang i år.

 

– Jeg er veldig fornøyd med kjøringen og resultatene våre. Sardinia er et av de vanskeligste grusløpene – det er store steiner som lurer overalt på de smale veiene. Selv en liten feil kan bety slutten på løpet. Derfor var det viktig for meg å samle ytterligere erfaring her og fullføre løpet med en sterk plassering, sier Andreas Mikkelsen.

 

Andreas ligger ikke på latsiden fremover. I helgen 2-4 november kjører han om sin andre mesterskapstittel på rad i Intercontinental Rally Challange (IRC) på Kypros for Skoda UK Motorsport, før han avslutter sesongen helgen etter med den siste WRC-runden i Rally Spania for Volkswagen Motorsport. Begge løpene går på både grus og asfalt, et mikset underlag som Andreas trives godt på.