Sterk tredjeplass til Petter

podium-2.jpgDet ble en utrolig spennende og morsom helg for Petter Solberg og hans team i Rally Bulgaria. Det endte med en sterk tredjeplass etter en sekundstrid med Dani Sordo i kampen om andreplassen.

For første gang i år var det VM-runde på asfalt og med ny kartleser ombord var selvfølgelig hele teamet kjempefornøyd med helgens innsats.

– Dette er bare så utrolig herlig, sier Petter Solberg. – For to uker siden hadde vi ikke en gang kartleser, så det å stå på pallen i dag er bare fantastisk. Chris har gjort en kjempeinnsats i bilen, det er overhodet ingen enkel oppgave han har gjennomført denne helgen, og det endte med et godt resultat. Bilen har fungert perfekt hele helgen, og hele teamet har gjort en strålende innsats. Vi er bare et lite privat team, allikevel er vi med helt i toppen og «fighter» med de store fabrikks-teamene, så jeg er ganske stolt av hva vi har fått til.

Rally Bulgaria ble vunnet av Sebastien Loeb, og Dani Sordo kjørte inn til andreplass. Fjerdeplassen tok Sebastien Ogier, og dermed ble det tilslutt fire Citroën C4 i topp 4. Totalt har det vært kjørt 13 fartsprøver, og Petter og Chris har vært raskeste bil på 5 av disse.

Kartleser Chris Patterson mottok også prisen «Abu Dhabi Spirit of the Rally Award» for sin fremragende innsats under Rally Bulgaria.

– I dag er jeg veldig lettet og veldig glad, sier Chris Patterson. – For to uker siden satt jeg hjemme i sofaen og leste søndags-avisene og hadde absolutt ingen tanker om at jeg i dag skulle være på pallen i et VM-løp sammen med Petter Solberg. I tillegg mottok jeg prisen «Spirit of the Rally Award», så jeg kan med hånda på hjertet si at resultatet denne helgen overgår alle mine forventninger.

Neste løp på kalenderen er Rally Finland 29. juli – 1. august.