Steve og Veronica klare for Rally Telemark

S_Rokland_14_okt
Den nybakte Norgesmesteren Steve Røkland tok sitt tredje NM Gull med bil for to uker siden, fra før har unggutten som er medlem av Junior Team Norway flere mesterskapstitler innenfor crosskart. Denne helgen vil han gi alt for at teamet skal hente hjem NM gullet for Co-driver Veronica Engan også.

–          Ja, det hadde vært gøy om vi hadde klart det, for å få dette til må vi ha marginene på vår side, men alt er mulig så vi får gjøre det vi kan for å vinne her, så får vi heller overlate resten til tilfeldighetene, sier den nybakte Norgesmesteren som så langt i år har vunnet 5 av 6 NM runder.

 

Teamet har kjørt Rally Telemark to ganger tidligere, i 2012 ble det seier mens løpet i fjor endte med en hard avkjøring etter at høyre bakhjul falt av på ss2 i høy fart.

Løpet har nok en gang base i skjønne Notodden, Rally Telemark starter med en shakedown i kveld for de som ønsker å ta en siste test av bil og utstyr før det hele braker løs lørdag morgen, det skal kjøre helle 330 km hvor av ca 100 av disse er fordelt på 4 fartsetapper som skal kjøres to ganger,

Steve og Veronica har startnummer 5.