Steve Røkland bytter kartleser

 

 

rokland_13_oktEtter en fantastisk 2014-sesong som endte med seier i 6 av 7 NM-runder og et soleklart NM-gull, blir det endringer hos Junior Team Norway føreren Steve Røkland (22).

 

Steve, som kjører for NMK Gardermoen, inngår igjen et samarbeid med James Aldridge (27) fra England.

 

Steve ønsker i 2015 å kjøre mer utenlands igjen, hovedsakelig Junior-EM i tillegg til NM. James Aldridge fra Cockermouth nord i England går igjen inn i et samarbeid med Steve for 2015 som kartleser.

 

James og Steve ble kjent i 2012 da Steve jobbet hos M-Sport og i 2013 kjørte de sammen inn til en andreplass i det Britiske mesterskapet i klassen Rally2 med en Ford Fiesta R2. James er en dyktig og rutinert kartleser som leverer notene på en perfekt måte, til daglig jobber han hos M-Sport som tidligere driftet Ford sitt fabrikksteam, her er han delelager sjef for  Fiesta R2, R1 og ST.

 

-Jeg ble kjent med James under tiden jeg var hos M-Sport i 2012, vi har en god kjemi og jeg liker godt å kjøre på Engelske noter, jeg er sikker på at dette er riktig valg for 2015. En ting er klart, vi kjører alltid for seier, sier IDG-Tools føreren Røkland.

 

 

-Jeg gleder meg til å kjøre sammen med Steve igjen i 2015. Vi hadde en flott og vellykket sesong i 2013 da vi kjørte inn til sølv i det britiske mesterskapet. Jeg gleder meg til å starte vårt samarbeid og forhåpentligvis oppnå stor suksess i 2015, sier James Aldridge.

 

Planen for 2015-sesongen er å kjøre NM samt 4-5 løp i neste års Junior ERC i den samme bilen han ble Norgesmester med nå i 2014. Bilen, en Peugeot 208 R2, får en gjennomgang for tiden og alt tyder på at teamet skal være godt forberedt til neste års sesong. Heldigvis passer terminlistene for de to mesterskapene ganske godt overens.

 

Første løp for gutta i 2015 blir Sigdalsrally 17. Januar!