Stian skal forsvare ledelsen

S_Paulsen_16_07_1
Etter en sommerpause er cup-leder Stian Paulsen klar for nye løp i SEAT Leon Eurocup på Red Bull Ring i Østerrike i helgen.

Stian leder cupen foran helgens runde, som er den femte i årets sesong. Etter fire av sju løpshelger er har Paulsen 151 poeng. Forrige runde var hans mest innbringende i årets sesong så langt. Han fikk 25 poeng for seier, 18 poeng for andreplassen og tre poeng for tredjeplass i kvalifiseringen. Av årets åtte finaler så langt har Stian Paulsen vunnet tre.
Niels Langeveld ligger på andreplass sammenlagt med 137 poeng og Mikel Azcona har 117.

 

-Red Bull Ring er en litt spesiell bane. Det er spesiell asfalt der som gjør oppsette på bilen litt vanskelig.  Men jeg har bra erfaring fra banen tidligere, sier en optimistisk Stian Pauslen.
At han har hatt stor sportslig suksess i år har også gjort at han har fått mer hjelp fra sponsorer foran de siste rundene.

 

-Jeg har fått med meg tre og en halv nye sponsorer for resten av sesongen!  NorEngros, Billakkspesialisten og LukOil  er nye, mens TESS har oppgradert engasjementet. Dette hjelper veldig og jeg er stolt av å ha dem med på laget, sier Stian.

 

Etter løpene i Østerrike denne helgen står Nurburgring for tur 17.-18. september, og deretter Barcelona.

 

-Det er bare en uke mellom Red Bull Ring og Nurburgring, så jeg håper bilen er like hel etter helgen, ellers kan tiden bli knapp, sier Stian Paulsen.

 

Løpene kan ses live på SEAT sin YouTube kanal:

www.youtube.com/user/seat