Stian ledet på Assen

s_sorlie_ascari.jpgHelgens løp i Assen i Nederland ble en nedtur for Stian Sørlie. Etter en relativ svak kvalifisering endte de med en 7. plass og et brutt løp i denne 2. runden av ADAC GT Master med sin Ascari.

-Dette var surt. Vi sleit med elektronikken på bilen gjennom kvalifiseringen og i gårsdagens løp. I dag fungerte dette bedre, men desverre løsnet frontvingen på bilen rett etter at jeg tok over for Marcel Leipert. Han hadde kjørt bra, og etter å ha startet helt nede på en 11. plass var han oppe på en 6. plass ved førerbytte. Vi øynet faktisk muligheten om å nå målsettingen om pallplass. Vi har en del mer å jobbe på bilen før vi henger med helt der oppe. Potensialet i bilen og teamet er definitvit til stede. Neste løp går på Hockenheim, og der akter vi virkelig å vise oss frem, sier en sulten Stian Sørlie.For resultater fra dagens løp og mer informasjon om ADAC GT Masters, se: http://www.gtmasters.org/.

Neste løp før Stian Sørlie er 24 timers løpet på Nürburgring den 23. og 24. mai. Der skal han kjøre en BMW Z4 M Coupe lik den han kjørte gjennom fjorårssesongen for Team Schubert.