Stian Paulsen avsluttet på Hockenheim

s_paulsen_11.jpgStian Paulsen (24) fra Fredrikstad og KNA Indre Ytre Østfold kjørte inn til 7. i det første løpet, mens han måtte bryte det andre i helgens sesongavslutning i den tyske serien SEAT Leon Supercopa på Hockenheim.
-Jeg skulle gjerne ha avsluttet sesongen på en bedre måte enn med et brutt løp. Jeg lå på tredjeplass da girkassa plutselig låste seg i nøytral. Da var det lite jeg fikk gjort, sier Paulsen.

Det er elektronisk giring på bilene som benyttes. Man skifter gir med knapper på rattet, så Paulsen var helt hjelpeløs da hans girkasse plutselig låste seg i nøytral.

-Det var veldig synd, for jeg hadde en veldig god start på løpet. Kjørte meg opp fra 7. startspor til 3. plass i løpet av de to første rundene, men på femte runde var det stopp.

I kvalifiseringen hadde Paulsen også problemer. Da røk en drivaksel, og han endte opp med 11. plass. Dermed startet han første løp fra 11. startspor.

-Også i første løp hadde jeg en god start. Jeg var oppe på 7. plass etter første runde, og der ble jeg liggende til målgang, sier Paulsen som noterte fjerde raskeste runde av samtlige i dette løpet.

Det var skikkelig kalde høstforhold på Hockenheim under helgens sesongavslutning, med minusgrader på nattestid. Med helgens resultat endte Paulsen på 9. plass sammenlagt i cupen.

-Nå skal bilen gjøres klar for salg, så får vi se hva neste år vil bringe, avslutter Stian Paulsen.