Stian Paulsen kjører på Norisring

paulsen_mai_11_500.jpgStian Paulsen fra Fredrikstad og KNA Indre Ytre Østfold, kjører denne helgen femte runde i den tyske Seat Supercopa på Norisring i Nürnberg.

Paulsen sto over forrige helgs runde på Nürburgring, men ligger allikevel på en 10. plass sammenlagt foran helgens to løp.
-Det var kun ett løp på Nürburgring og dermed var det ikke så mange poeng å hente. Vi valgte derfor å stå over der for å satse hardt på Norisring. Jeg har gode minner derfra da jeg vant i VW Polo Cup der for noen år siden, sier Stian Paulsen.
Det er Elia Erhart fra Tyskland som leder serien, foran Shane Williams fra Sør Afrika.

Det kjøres trening i dag (fredag), kvalifisering og ett løp lørdag og ytterligere et løp søndag.
Løpene kan ses direkte på internett, www.seat.de . Lørdagens løp kjøres kl. 17.40 og søndag kl. 16.00.