Stian Paulsen på 5. plass i Danmark

stianp-act_08_500.jpgStian Paulsen (20) fra KNA Indre Ytre Østfold kjørte inn til en 5. plass da han i helgen gjorde et innhopp i den danske Renault Sport Clio Cup på Jyllandsringen.

-Jeg var fornøyd med kvalifiseringen i helgen, men det var også alt. Jeg fikk ikke den rette flyten, men vet ikke hva som var feilen, sier Stian Paulsen. Fredrikstad-gutten kjører normalt i den belgiske Renault-cupen, men gjorde i helgen et innhopp i Danmark.

Under treningen foran løpene noterte han 12. beste tid, og på kvalifiseringen slo han til med 4. plass. Dermed startet han begge finalene fra fjerde startspor.

-I den første finalen hadde jeg en elendig start. Hadde rett og slett for lavt turtall da starten gikk, og falt ned fire plasser, sier Paulsen som klarte å ta seg opp til 5. plass igjen. Han var 7 sekunder bak vinneren i mål.

I den andre finalen gikk det ikke så bra. Bilen til Paulsen rullet noen centimeter frem i starten, og dermed ble han idømt tyvstart.

-Jeg fikk en såkalt «stop & go»-straff og da var løpet ødelagt, sier Paulsen som endte på en 15. plass i dette løpet.

Helgens løp var andre runde av den danske cupen, og det var Per Poulsen som vant begge finalene.

Neste løp for Paulsen er i den belgiske cupen på Spa-Francorchamps 21. juni.