Stian Paulsen på 6. plass i Nederland

paulsen_mai_11_500.jpgStian Paulsen (23) fra KNA Indre Ytre Østfold kjørte inn til 6. plass i det andre av to løp i den tyske serien SEAT Leon Supercopa på Zandvoort i Nederland i helgen.Fredrikstad-gutten Stian Paulsen kjører i år i den tyske SEAT Leoan Supercopa, og etter en noe vanskelig start på Hockenheim, var han langt bedre fornøyd med helgens andre runde på Zandvoort i Nederland.

-Det begynte ikke så bra, men jeg er fornøyd med avslutningen i det andre løpet. Der var jeg raskest på banen mot slutten, kan Paulsen fortelle. I fjor kjørte han Euroserien i SEAT Leon Cup, men denne ble nedlagt foran årets sesong. Dermed valgte han den tyske cupen, der det deltar førere fra det meste av verden. I cupen kjører alle identiske biler, en SEAT Leoan med en kraftfull 2 liters turbomotor som yter 305 HK. Bilene har elektronisk girkasse med girvekslere på rattet.

-Jeg hadde ingen god start på helgen. Både under trening og kvalifisering slet jeg. I lørdagens første løp startet jeg fra 13. startspor og sluttet på en 11. plass, kan Paulsen fortelle. Men på søndag hadde han mer suksess.

-Jeg startet fra 11. spor og avanserte til 6. plass. Mot slutten av løpet var jeg raskest på banen. Det lover godt for fortsettelsen i serien, sier Fredrikstad-gutten.

Det var Shane Williams fra Sør-Afrika som vant det første løpet, mens tyske Thomas Marschall vant det andre på Zandvoort.

Neste runde kjøres på Spielberg i Østerrike 3.-5. juni.