Stian Sørlie i rask BMW

stian_s_m6.jpgEtter den siste tids gode resultater og gjennom testingen Stian Sørlie gjorde for Alpina i mars , han tilbud om å kjøre for Alpinas fabrikksteam i årets siste langdistanseløp på Nürburgring i Tyskland. Han har nå muligheten til igjen å være med å kjempe blant de aller raskeste bilene på banen.

Bilen han skal kjøre til helgen er en BMW Alpina B6 med 550 hestekrefter. Dette gir Stian også muligheten til å kjøre fortere rundt «ringen» enn han noen gang før har gjort. Hans personlige rekord på Nürburgring (Nordsløyfa + Grand Prix-banen) er 8,27 minutter med en BMW Z4M Coupe.

-Dette er en utrolig mulighet og har vært som en liten drøm for meg. Endelig skal jeg kjøre en bil som har motor til å konkurrere med de absolutt raskeste på Nürburgring. Det vil bli et svært tøft løp, men jeg er klar og kunne ikke fått en bedre avslutning på året, sier Stian.

-Jeg har nå hatt to svært gode løp på slutten av sesongen, og dette er muligheten for å sette kronen på verket. Teamet har gitt meg støtten til å både få kvalifisere og gjøre starten, og jeg skal love at jeg gir absolutt alt for at jeg skal levere og litt til.
Dette var en bonus jeg trengte og jeg håper gjennom helgens innsats at både team og mulige samarbeidspartner får opp øynene, slik at jeg fortsatt kan satse for fullt i 2010-sesongen. Jeg vet jeg kan kjøre fort nok med dette rette «utstyret».

Kvalifiseringen til løpet er lørdag morgen og løpet starter kl 1200. Målgang er kl 1600.