Stian Sørlie kjører i Tyskland

stian_s.jpgRacerfører Stian skal endelig igjen i aksjon. Denne gangen skal han kjøre et løp i den tyske serien ADAC GT Masters i en BMW Z4 GT3 med BMW fabrikksfører Jörg Müller, som vanligvis kjører i WTCC-serien.

Målsettingen er klar. Det er seierspallen som teller. Til tross for flere måneders «racingpause» føler han seg godt trent og forberedt før helgens løp.

-Jeg har fått en test dag i denne bilen, og det gikk veldig bra. Dette viser at man ikke bruker lang tid på å finne seg til rette bak rattet, så lenge treningsmengden opprettholdes. Det faktum at jeg skal dele bil med Jörg Müller gir meg også trygghet og gjør at jeg føler glede over å bli verdsatt av BMW. Det blir spennende å jobbe med han igjen og sammen tror jeg vi kan gjøre det veldig bra, sier Stian.

Bilen, en BMW Z4 GT3 har også blitt mye utviklet siden sist vi kjørte den. Den skal nå være blant de beste bilene i GT3 serien. Men det er tett konkurranse i serien og følgelig byr dette på mange utfordringer med små marginer. For min del blir det bare og fokusere på mine arbeidsoppgaver, samtidig som jeg har tenkt til å ha det veldig moro. Dette gleder jeg meg virkelig til» avslutter Stian

BMWs Z4 GT3 er utrustet med en V8-motor på 4,4 liter og 520 hester. I helgens løp møter man sterke konkurrenter fra merker som Audi, Mercedes, Porsche, Alpina, Chevrolet, Ascari og Ferrari.
For mer informasjon om mesterskapet og helgens løp, se http://www.gtmasters.org/