Stian Sørlie kjører i Ungarn

stian_s_z4_08.jpgEtter et langt opphold skal Stian Sørlie i aksjon i igjen. På lørdag kjører han 12-timersløp på Hungaroring i Budapest.

Helgens løp går over 12 timer på Hungaroring, rett utenfor Budapest, fra kl 10.00 til 22.00 på lørdag.

Stian sin målsetning er helt klar: Det er seier som er målet. Dette vil bli tøft, men Stian og hans Team Schubert har i år vist at de absolutt har muligheten til å vinne et slikt langdistanseløp.

De skal igjen kjøre BMW Z4 M Coupe, slik de også gjorde under 24-timersløpet på Nürburgring.

-Vi har hatt mange veldig bra løp så langt i sesongen, men mangler på en måtte dette ene resultatet for å sette kronen på verket. Det tror jeg absolutt vi har mulighet til å gjøre under helgens løp. Jeg er veldig klar for å komme meg i bilen igjen, og vise mitt aller beste. Jeg har aldri kjørt på Hungaroring før, men ser ikke på det som noe problem. Jeg vil gå ut veldig fokusert på treningen, og konsentrere meg om mine arbeidsoppgaver. Klarer jeg det vil de gode tidene komme veldig raskt, sier en rolig, men spent Stian Sørlie på telefon fra Tyskland hvor han gjenomgår de siste testene med Team Schubert før avreise til Budapest.