Stian Sørlie på pallen

stian_s_pallen.jpgStian Sørlie, Claudia Hürtgen og Richard Göransson endte på 2. plass i lørdagens 4-timers løp i det Tyske Langdistansemesterskapet på Nürburgring i Tyskland.

Etter en svært god kvalifisering, startet de løpet fra pole position, og gjennomførte prikkfritt til klasseseier og en 2. plass totalt. Aldri før har en nordmann stått på seierspallen totalt i denne serien.

-Dette er helt sinnsykt. Vi hadde fantastisk flyt i dag og jeg synes virkelig at vi fortjente dette etter de problemene vi har hatt i de innledende løpene. Dette lover veldig godt før 24-timers løpet om 14 dager. Teamet fungerte godt og førerne følte seg komfortable med bilen. Vi sa før løpet at kom vi til mål, så ville en pallplass helt klart være innen rekkevidde, men vi har hatt uflaks i de forrige løpene, så dette gjorde svært, svært godt, sier en gledestrålende Stian Sørlie.

Stian Sørlie kjører for Team Schubert i en BMW Z4M Coupe, og har med dagens prestasjon skrevet enda et kapittel i norsk motorsport-historie.