Stian Sørlie tilbake på Nürburgring

s_sorlie_bmw-m3-gt4.jpgStian Sørlie er tilbake på Nürburgring for første gang siden 24-timers løpet i mai. Nå er det en ny BMW M3 GT4 fra BMW Motorsport som står klar til Stian Sørlie førstkommende lørdag.

Bilen er driftet av det tyske teamet Schubert Motorsport som tok Stian til seier i Budapest sist helg. Dette er i utgangspunktet en standardbil, som gjør den noe mer utfordrende å kjøre. Men, bilen er svært rask og kan komme opp i hastigheter nær 300 km/t.

-Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake på «ringen» og går selvfølgelig for klasseseier. Kjente førere som Jürg Müller, Andy Priaux og Richard Göransson har satt gode tider med bilen tidligere, og disse skal jeg gjøre alt jeg kan for å slå. Kampen for sponsormidler og setekontrakter er tøffere enn noen gang. Vi er allerede i oktober, og for egen del er ikke ting på plass for neste sesong. Derfor akter jeg å gå ut på banen for å bevise at jeg kan være den desidert beste føreren rundt Nürburgring. Jeg vil ikke at dette skal bli mitt siste billøp på toppnivå, sier en svært målrettet Stian Sørlie.

Kvalifiseringen til løpet er lørdag morgen og løpet starter kl 1200. Målgang er kl 1600. Fortløpende og oppdaterte resultater finnes på http://www.vln.de