Stian Sørlie vant i Ungarn

s_sorlie_08.jpgEtter overbevisende kjøring og med fantastisk innsats fra hele Team Schubert vant Stian Sørlie, med makkere Claudia Hürtgen og Jörg Viebahn dagens 12-timers løp på Hungaroring rett utenfor Budapest.

Stian satte helgens raskeste rundetid under kvalifiseringen og startet i Pole Position. Gjennom store deler av løpet knivet de i sin BMW Z4 M Coupe med Jetalliance Racings Porsche 996 RSR. Midtveis i løpet fikk Team Schubert problemer med et dekk og måtte bytte dette. I tillegg til dette, fikk de en Stop & Go-straff for å ha holdt for stor hastighet i pit-lane. Til tross for dette, hentet de igjen inn Jetalliance og kjørte seg tilbake i tet. Da Jetalliance Racing fikk problemer med drivaksler og måtte bytte disse, kunne Stian i sitt siste stint kontrollere seg inn til en komfortabel seier.

-Dette er bare rett og slett helmaks. Dette har vi virkelig fortjent alle sammen. Vi hadde stolpe ut på 24-timersløpet på Nürburgring, og nå var det virkelig vår tur! Dette er bare rett og slett deilig. Team Schubert er et fantastisk team og har førere og mekanikere som virkelig fungerer godt sammen. Det er ikke noen tvil om at jeg kommer til å ha gode drømmer i natt, sa en sliten, men lykkelig Stian Sørlie.