Stian Sørlie vant igjen

s_sorlie_bmw320_460.jpgDet endte igjen med klasseseier til Stian Sørlie da 10. runden i årets tyske langdistansemesterskap ble kjørt på Nürburgring på lørdag.

Etter overbevisende kjøring fra start til mål var Stian, sammen med makkerne Jörg Viebahn og Peter Posavac klart best blant teamene med biler med 2 liters dieselmotorer, og de endte også på en 14 plass totalt.

-Dette var et veldig bra løp. Det var glatt på banen i begynnelsen av løpet, men det gjorde bare at vi kunne henge enda bedre med. Det var ingen topptider på noen biler i dag og vår bil og teamet fungerte perfekt. 14. plassen totalt er også veldig sterkt i et 4-timers løp med så mange sterke biler i startfeltet. Det var viktig å få klasseseieren, da det gir meg verdifulle poeng i BMW’s interne førermesterskap. At jeg samtidig rykker opp på 9. plass totalt i mesterskapet her må jeg bare se på som en ren bonus når jeg ikke har kjørt alle løpene i år. Nå blir det fullt fokus på å levere om to uker for å samle enda mer poeng i begge klassifiseringene, gliser en fornøyd Stian Sørlie.

Anders Buchardt, Nils Tronrud og Claudia Hürtgen endte på 2. plass i samme klasse som Sørlie med sin BMW 320d. De var en runde bak Sørlies team.

Offisielle resultatliste fra helgens løp finnes på http://www.vln.de. Neste løp for Stian blir i BF Goodrich Trophy på samme bane 9. november. Dette blir det siste løpet i årets sesong og er avslutningen på det tyske langdistansemesterskapet 2008.