Stian tilbake i BMW Z4

stian_s_z4_08.jpgStian Sørlie er tilbake i sin BMW Z4 M Coupe og på lørdag kjører han 6-timersløp på Nürburgring. Dette er et av de største løpene i serien og alle de beste teamene stiller til start.

Selv med denne tøffe konkurransen så håper Stian og teamet på en ny pallplassering.

-Jeg er litt nervøs før helgen. Det er jo første gang jeg kjører denne bilen rundt Nordschleife etter at jeg kolliderte kraftig der under 24-timersløpet.  Jeg har etter dette gjort det veldig bra i 320d, og er optimistisk. Det blir uansett gromt og få kjøre så fort igjen rundt «ringen» og etter den fine «oppvarmingen» på Rudskogen sist helg er jeg veldig klar for å gjøre mitt aller beste,  sier Stian.

Sist helg deltok Stian Sørlie og Team Schubert på showløp på Rudskogen. Dette var stor suksess og samlet nesten 50.000 tilskuere. For mange ble Z4M Coupen til Stian Sørlie helgens høydepunkt!

Lørdagens løp starter kl 12.00 med målgang kl 18.00. Løpet kan følges på www.vln.de og pressemelding fra løpet kommer lørdag kveld!