Stian var rask i ny BMW

s_sorlie_460.jpgStian Sørlie kjørte inn til 9. plass i årets første løp med den splitter nye BMW Z4 GT3. Dette var første gang denne modellen ble kjørt i løp og den viste at den har et meget stort potensial.

-Dette var moro. Vi hadde regnet med at bilen ikke ville yte 100 % i og med at den er helt ny, og vi vet at det er masse testing som gjenstår. Motoren og teknikken var som en drøm. Vi hadde ingen tekniske problemer, men det er mye mer å hente, bare vi får jobbet litt mer med oppsettet. Jeg følte at dette er en bil som passer meg bra, og det fikk jeg også vist ved at jeg var raskeste føreren på bilen. Det er deilig å vite at man vant den interne konkurransen når jeg bare kjørte med BMWs fabrikksførere på bilen som alle har lang fartstid på Nürburgring, gliser en fornøyd Stian Sørlie

Stian kjørte bilen fra en 18. plass og opp til en 9. plass på sitt stint av løpet som var et 4-timers løp på den klassiske banen. Stian Sørlie noterte 8,37 som beste rundetid. Stian Sørlie kjørte løpet sammen med Jörg Müller og Claudia Hürtgen.

Neste løp for Stian Sørlie er om 14 dager på samme bane og med samme bil. Målsettingen for dette løpet er å utvikle bilen ytterligere slik at man skal kunne være med å kjempe helt i toppen i 24-timers løpet i mai.

Nils Tronrud og Anders Buchardt deltok også i løpet sammen med svenske Martin Öhlin. De kjørte en BMW Z4. De kom først inn på 2. plass i klassen og 18. plass totalt, men falt nedover da de fikk fratrekk av en runde for å ha foretatt en forbikjøring i gul flaggsone.

Også Tronrud og Buchardt skal senere i sesongen ha en ny BMW Z4 GT3, men den vil ikke være klar før i midten av juni. De har med andre ord skrutt opp ambisjonsnivået i forhold til i fjor da de kjørte en BMW 320d.