Stians 13. NM-gull!

S_Haugan_15_aug
Stian Haugan klarte det igjen! Dobbelt NM-mester  i bakkeløp og rallycross i samme sesong. Dette har han nå klart i; 2009, 2011, 2012, 2013, 2014 og 2015.

Og når vi legger til at i 2010 tapte han gullet til Terje Morstad med et fattig poeng i rallycross, så skjønner en hvor lenge Stian har klart å holde seg i toppen.

-Helt fantastisk. Og ingen kan si at det er lett å være best, fordi det å holde seg i toppen så lenge og klare og motivere seg til og fortsette og være best,det er veldig, veldig vanskelig. I år bestemte jeg med ikke for å kjøre rallycrossbil før langt ut i mars. Gnisten og lysten til å kjøre var ikke tilstede, men da våren og sola tittet fram så kom lysten tilbake, litt etter litt. Det ble som vanlig noen timer i verkstedet for og få Xsaraen “representabel”, og når også mine sine trofaste sponsorer ville at vi ikke skulle gi oss, ja så måtte jeg jo bare fortsette, sier Stian.

Målet som Stian og teamet satte seg før “kjøret var i gang”, var NM-gull nummer 13. Men at han skulle klare det, det var det vanskelig å tenke seg. Det som gjør Stian så stor er at han klarer og konsentrere seg om det han skal gjøre.

Gleden ved å vinne er like stor idag som da Stian tok sin første NM-tittel.

-Stor støtte fra alle i teamet og sponsorer er det som gjør satsingen mulig . Alle er og har vært helt fantastiske fra dag en og støttet meg i motgang og medgang. Stooor takk, til alle dere, sier Stian Haugan.

 

Han passer også på å takke sine konkurrenter.

-Det å ha god konkurranse, er det som gjør meg god. Gratulerer også til Hans-Jøran og Herbjørn med deres medlajer i rallycross, avslutter Stian Haugan.