Sto mest i depotet

audi-tt-moller.jpgMøller Bil Motorsport tok lørdagens løp i det tyske langdistansemesterskapet som en ren test, og brukte derfor like mye tid i depotet som på banen.

-Vi forstod tidlig at det var mye å jobbe med når det gjaldt oppsettet på bilen, og da var det mer verdifullt for oss å bruke dagen i dag til å prøve ut forskjellige innstillinger enn å tenke på løpet, sier teamsjef Øystein Holtet.

Det norske Audi-teamet debuterte med en helt ny Audi TT i dette løpet og den eneste testen før løpet var på en flyplass på tirsdag. Nürburgring Nordschleife minner imidlertid svært lite om en flyplass og det viste seg at oppsettet på fjærer og dempere ikke var helt ideelt for den 25 kilometer lange banen.

-Bilen har vært nervøs å kjøre hele helgen, men det er ingen tvil om at bilen er rask, sier Håkon Schjærin som kjørte en imponerende rundetid på 09.19 til tross for at bilen var ustabil i mange svinger. Den rundetiden er for øvrig helt på høyde med de beste i klassen, så det viser at bilen har et enormt potensiale.

-Nå skal vi jobbe mer med bilens innstillinger, så er jeg helt sikker på at det vil bli en vinnerbil til slutt, avslutter Håkon Schjærin.