Stor mulighet for Østgaard

tommyOstgaard_9
Tommy Østgaard, som har dominert sesongen i ‘Road car’ klassen i Michelin Renault Clio Cup serien tidligere i år, har sikret seg en avtale om å kjøre for det britiske teamet SV (Scuderia Vittoria) i hovedklassen for høst-serien som kjøres på Rockingham 16.-17. november.

 

En stor mulighet

-Jeg er åpenbart veldig fornøyd med å ha fått på plass en avtale til å kjøre i Cup-klassen i november. Dette er en fantastisk mulighet, og en erfaring å ta med seg videre til 2014. Jeg ser virkelig frem til å kjøre for SV på en av mine favorittbaner, Rockingham. Jeg har hatt en fantastisk sesong med Simon Baldry og SWB motorsport, men jeg ser frem til å møte gjengen i SV og ønsker å takke Danny og teamet for denne fantastiske muligheten. Dette vil uten tvil være en mulighet for meg til å vise hva jeg er god for i en Cup bil», forteller Østgaard.

 

 

Voksende serie

Michelin Clio Cup serien har vokst seg populær i England allerede i dens første sesong, noe som også har bidratt til opprettelsen av høst-cupen. Serien har i det siste fått stor oppmerksomhet blant britisk presse, og mye tyder på at serien blir enda større i 2014. Løpet i høst-cupen består av ett løp på 25 minutter på lørdagen, og et lenger løp på 45 minutter på søndagen. Klassen har i 2013 vært delt mellom to klasser, «Road car» klassen som består av konverterte Renault Clio biler, og «Race class» som består av Renault Clio Cup biler. For sesongen 2014 ville disse bli delt inn i hver sin serie.