Store håp for resten av sesongen

I helgen var Heidi og teamet nedover til danmark for å kjøre åpningsløpet på Jyllandsringen i den nye klassen DS3 cup. De hadde kun fått testet bilen med tanke på riktig sittestilling og lignende, slik at første treningspass på banen skulle bli første ordentlige test med bilen. Men desverre var det ingen turbotrykk slik at det ble ingen vellykket første test.

Neste mulighet var kvalifiseringen. Denne gangen var det trykk i turboen, men oppsettet stemte ikke helt og Heidi klarte kun å kjøre inn til en 12 tid. I første finale fikk Heidi en god start og plukket flere plasser på den første runden, men med litt for kalde hjul ble det desverre en snurr og hun måtte begynnne jakten bakerst i feltet. Hun klarte passere flere og kom i mål på en 12 plass.

Til den andre finalen bestemte teamet seg for å ta en sjanse på oppsett som ville bli enten eller. Men noe måtte gjøres da vi var for langt etter på tidene. Heidi fikk igjen en god start og måtte denne gangen jobbe litt hardere med å få varme i dekkene pga det nye oppsettet. Men når festet kom fungerte det veldig bra og Heidi kunne kjøre i mål på en fin 6 plass og med tider som var mye nærmere teten.

Så alt i alt er teamet fornøyd med helgen i og med at alle andre hadde hatt en hel testdag på banen tidligere i måneden, hvor Heidi hadde sin første ordentlig test på selve løpet. Hun og teamet har en god følelse på at med litt mer kjøretid i bilen og mer fundering på riktig oppsett så skal det være mulig å kunne være med i kampen om å stå øverst på pallen.