Strålende fornøyd med andreplass

laanke.jpgSverre Isachsen kjørte inn til andreplass i dagens EM-runde på Lånkebanen i Trøndelag. – Med en vond tommel er jeg strålende fornøyd med resultatet, sier 40-åringen fra Hokksund.

Det var knyttet stor spenning til helgens løp for den regjerende Europamesteren i rallycross. I den forrige EM-runden i Frankrike brakk han tommelen, og legene mente han burde ha gips i minst en uke til, og at han burde stå over EM-runden på hjemmebane. Men Isachsen tok sjansen på å fjerne gipsen, og kjørte med en svært vond tommel hele helgen.

– Rattet ble slått ut av hendene mine to ganger i finalen, og jeg holdt på å snurre. Det var ikke lett, men det gikk til mål og jeg er veldig fornøyd med denne plasseringen. All honnør også til vinneren Mats Lysen som kjørte et glimrende løp i dag, sier Sverre Isachsen.

Ford-føreren startet helgen med å sette nest beste tid i kvalifiseringen, bak nettopp Mats Lysen. Isachsen var så fjerde raskest i den første omgangen, raskest i andre og nest raskest i tredje. Dette ga han pole position i A-finalen.

– Jeg hadde en god start, men begynte å slite litt med tommelen. Etter at jeg hadde vært i alternativsporet var Mats Lysen i ledelsen, og det var ikke noe jeg kunne gjøre.

Med dagens andreplass er Sverre Isachsen igjen helt i toppen i EM-sammendraget. First Stop-føreren ligger på en andreplass sammenlagt, kun to poeng bak russeren Timur Timerzyanov. Mats Lysen er på en tredjeplass, kun ett poeng bak Isachsen.

Løpet på Lånkebanen ble en også en stor suksess med mye publikum, og løpet kan sees på NRK1 i kveld klokken 23.30, og på Viasat Motor torsdag klokken 20.00. Nå er det bare noen dager til den neste EM-runden som er i svenske Höljes, bare noen kilometer fra Trysil. Der er det duket for nok en thriller.