Strålende Sørland!

grond_ostb_koll.jpgAndre dag av Rally Sørland er i gang, og det vil garantert bli en strålende dag. Allerede ved start i dag tidlig var det varmere enn i går, og det vil ventelig bli rundt 20 varmegrader i Mandal i dag.

Det er Mads Østberg og Ole Kr. Unnerud som kjører først i løypa i dag. De leder løpet etter fredagens tre etapper. Anders Grøndal og Maria Andersson følger som bil nummer to.

-Jeg var kjempefornøyd med gårsdagen. Deilig å vinne en etappe igjen, sa Anders Grøndal.

Fredagens overraskelse var Bernt Kollevold og Thomsa Myhre Hansen. De leder gruppe N og ligger på 3. plass totalt. Dermed er de tredje bil på veien i dag.

Like bak Kollevold jakter Andreas Mikkelsen og Ola Fløene. De har fått reparert turboen i sin Ford, og kommer garantert til å kjørte fort i dag.

-Det blir fullt attakk fra start. Vi får prøve å skremme Mads litt med en gang. Vi har heller ikke noe valg. 36 sekunder er en stor avstand så vi må satse maksimalt, sier NM-lederen Mikkelsen.

Svenske Patrik Sandell kommer også til å satse hardere i sin innleide Skoda Fabia WRC i dag.

-Nå er vi innkjørt, så nå blir det mer attakk, gliser svensken som er regjerende juniorverdensmester. Senest sist helg kjørte han Rally Jordan i en Renault Clio Super 1600, det skal han også på Sardinia om to uker.

Live resultater
bakken_500.jpg

Det er rallystemning i Mandal, og langs Bryggegata vaiet norske flagg da Jo-Inge Bakken kjørte frem til start i dag tidlig.