Strålende stabil helg

Kenneth vikedal
For Kenneth Johansen ble NM-åpningen i rallycross en skikkelig opptur etter at det glapp litt under NM i bakkeløp sist helg. Bestesporet i A-finalen og en andre plass til slutt er han selvsagt strålende fornøyd med.

NM-runder i rallycross blir kjørt over fire innledende omganger før finaleoppsettet er klart, og for Kenneth Johansen startet det med en 11. tid.
– Var litt uheldig i første omgang, men i de tre siste omgangene var jeg skikkelig stabil og kjørte inn til tre andre tider, sier han, som dermed kunne kjøre frem kjøre til beste sporet i A-finalen. Her ble det kamp om seieren.
– Jeg fikk presset skikkelig på Steinar Stokke, som til slutt vant løpet, og ingenting var avgjort før siste sving. Må bare få gratulere ham med seieren og Ben Phillip Gundersen med tredjeplassen, og alle førerne fra NMK Vikedal som viste godt igjen i de ulike klassene.

Nå vurderer Kenneth Johansen også videre satsing i NM.
– Det var ikke helt planen å kjøre full NM-serie i år, men med en sølvplass i sammendraget etter første runde, må vi hjem å vurdere om dette er noe vi kan få til.
Andre NM-runde i rallycross går på Lånke i Trøndelag 6. – 7. juni.