Street Legal konferanse

NBF (Norges Bilsport Forbund) og AMCAR innbyr alle arrangører og interessenter av Street Legal til konferanse om arrangement, regelverk og utviklingen innenfor Street Legal. Man innbyr spesielt de klubber som arrangerer Street Legal til å komme, men også klubber som går med planer om å arrangere Street Legal er velkomne. NBF ønsker at det skal kommer så mange som mulig innen for følgende kategorier; én person fra den ansvarlige arrangørkorpset, én løpsleder, én teknisk sjef og én eller to utøvere, fra hver av de arrangerende klubbene. På en slik konferanse deles de erfaringer man har med Street Legal arrangementene mellom arrangørene, AMCAR og NBF – og man vil få anledning til å diskutere disse erfaringene og komme med forslag til forbedringer eller endringer. På en slik konferanse vil også NBF diskutere eventuelle endringer og nye forslag med arrangører og utøver foran 2009-sesongen. Vi håper så mange som mulig ser nytten av en slik konferanse og melder seg på.Konferansen avholdes på Quality Panorama Hotel på Tiller lørdag 4. oktober fra 10.00 til 16.00. De som ønsker lunsj på hotellet betaler ved innskjekk. 

For de som vil, og så langt det er plass, vil det være mulig å delta på Amcar End of Season Party om kvelden samme lørdag.

Påmelding til Street Legal Konferanse kan gjøres på mail til hilberg@amcar.no eller man kan ringe for påmelding og informasjon på 728 960 07.   Invitasjon

NORGES BILSPORTFORBUND og  AMCAR ØNSKER ALLE VELKOMMEN !