Suksess for Tommy Rustad i Canada

T_Rustad_15_CAN
Tommy Rustad ble best av de norske førerne i helgens VM-runde i rallycross i Canada. Han gjorde et innhopp i Munnich Motorsport sin Audi S3 og endte på en sterk4. plass.

Tommy Rustad, som kjører EM i Rallycross med en VW Polo for HTB-Marklund Motorsport, har kjørt noen VM-runder i tillegg til EM denne sesongen.

I helgen lånte HTB-Marklund Motorsport ut Tommy Rustad til ett annet team for å kjøre VM-runden i Canada.  Dette var nytt og spennende for Tommy som stilte til start i All-inkl.com (Munnich Motorsport ) sin  Audi S3. Denne bilen har 12.plass som beste plassering i VM.

Målet til Tommy og teamet var å komme til semifinalen, men det viste seg at Tommy endte opp som den store helten i Canada!

I heat 1 kom Tommy på10. plass og i heat 2 kom Tommy på 6. plass. I heat 3 endte Tommy på 14. plass, og heat 4 kom Tommy på 12. plass. Dette ga en totalt 11. plass før semifinalene.

I semifinalen vant Tommy og kom på 1. plass! Dette var en helt herlig opplevelse, sier Tommy Rustad som i utgangspunktet hadde et mål før turen å komme til semifinalen.
Det var en del klabb og babb i første runden, så Tommy kom lett opp i teten. Når Tommy kom i ledelsen var det ingen som klarte å ta han igjen, så han kjørte kontrollert inn og tok 1. plassen.

I finalen kom Tommy på 4. plass, og er overveldet over resultatet. Tommy hører hjemme blant verdenseliten, og har bevist det!