Suksess med feil bil

stian_s.jpgSesongåpningen på Nürburgring ble innledet på verst tenkelige måte, men i en reserveløsning som fører på en annen bil, endte Stian Sørlie på 6.plass totalt i løpet.

Sesongåpningen så ut til å bli en tragedie da løpsbilen til Stian Sørlie ble påkjørt under shakedown torsdag ettermiddag og ble såpass skadet at den ikke kunne benyttes i helgens løp. Løsningen ble å kjøre en privat BMW M3 GTR sammen med tidligere vinner av 24-timersløpet Duncan Huisman.

Etter å ha kvalifisert inn til 20 beste starttid kjørte de seg mesterlig opp på en 6. plass i løpet.

-Dette var deilig. Jeg var skikkelig skuffet da bilen vår ble påkjørt torsdag. BMW M3 til Huisman var helt klart en god erstatning og vi leverte optimalt. Denne bilen er tross alt et par år gammel, og er ikke konkurransedyktig mot de aller raskeste. En 6. plass i totalt var vel egentlig i overkant av hva vi kunne forvente oss! Vi hadde jevn, god flyt og jeg er meget fornøyd med egen kjøring, sier Stian Sørlie.

Neste løp for Stian er 2. mai på samme bane.